Home » Tarieven

Tarieven

 

Particulieren

 

Betaalbaar juridisch advies is voor mij heel belangrijk. Het eerste gesprek is daarom gratis

Rechtsbijstandverzekering

Vaak kan ik je daarna ook kosteloos helpen. Zo kun je me via de rechtsbijstandverzekering inschakelen. Rechtsbijstandsverzekeringen hebben zelf ook juristen in dienst, maar je hoeft deze niet te gebruiken. Je mag zelf kiezen wie jouw juridische kwestie oplost. De verzekeraar vergoedt de kosten. Zorg er wel voor dat je dit met toestemming van de verzekeraar doet. Ik kijk graag voor je na wat de mogelijkheden zijn.

 

Vaststellingsovereenkomst

Ook bij bijvoorbeeld een vaststellingsovereenkomst kan het zijn dat de kosten worden gedragen door de werkgever. Vraag naar de mogelijkheden!

 

Uurtarief

Daarna hanteer ik een laag uurtarief vanaf €75,- en breng ik alleen tijd in rekening die ik effectief aan jouw zaak heb besteed. Dit wordt uiteraard verantwoord en gespecificeerd op je rekening. Eveneens is het mogelijk een vaste prijs af te spreken of een abonnement aan te gaan.

 

Ondernemers

 

Voor ondernemers bied ik verschillende mogelijkheden. Zo kan ik op uurbasis werken, waarbij ik een tarief hanteer van €90,- per uur, exclusief btw. Het is echter ook mogelijk een vaste prijs af te spreken of een abonnement aan te gaan. Neem contact op voor meer informatie!

 

Contact

Bel 077 750 2850 voor een afspraak

of vul het contactformulier in