Home » Nieuws » Ontevredenheid over rechtsbijstand

Ontevredenheid over rechtsbijstand

Gepubliceerd op 5 september 2018 om 10:56

De Consumentenbond heeft de rechtsbijstandverzekeraars beoordeeld. Hieruit blijkt dat maar een klein percentage van de juridische zaken door de rechtsbijstand wordt behandeld en dat hier lang niet iedereen over te spreken is.

 

Zie onderstaande link voor de vergelijking:

https://www.consumentenbond.nl/rechtsbijstandverzekering/verzekerden-minst-tevreden-over-das

 

Klanten hebben het gevoel eerst zelf in actie te moeten komen voordat ze de service krijgen waarvoor ze betalen. Veel mensen krijgen alleen een advies, anderen worden afgekocht. Een gerechtelijke procedure kost vaak meer dan de gemelde schade, is de achterliggende gedachte. Voor de klanten gaat het echter niet altijd om het geld maar om het principe.

 

Er heerst ontevredenheid over de rechtsbijstandverzekeraars. Mensen zien er niet altijd het nut van in en zeggen steeds vaker hun verzekering op. Gelukkig zijn er ook alternatieven. Zo bieden veel juristen en advocatenkantoren hun eigen abonnementen aan, waardoor mensen alsnog rechtshulp kunnen krijgen tegen een aantrekkelijk tarief.

 

Bij mij kun je ook een dergelijk abonnement afsluiten. Ik ga graag met je om tafel zitten om te kijken naar de mogelijkheden. Neem nu contact op voor meer informatie!


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.